Handbalistele de la CS Vulcan joacă de mâine în finala Campionatului Naţional

handbalPână la sfârșitul acestei săptămâni vom cunoaște pe ce loc se situează sportivele de la echipa de Handbal Junioare V (generațiile 2004,2005,2006) de la Clubul Sportiv Vulcan. Acestea vor evolua, în cadrul turneului final al Campionatului Național care începe mâine la Mediaș.

Înainte de plecare, sportivele de la CS Vulcan au fost invitate la Primărie de către primarul Gheorghe Ile. Acesta care le-a felicitat pentru rezultatele de până acum şi le-a urat succes în finală. „Le dorim tuturor success la meciurile programate. Așteptăm cu emoție să felicităm reușita lor la această competiție bine-meritată de handbalistele junioare V ale Vulcanului”, a declarat Gheorghe Ile.
.
Primul meci al handbalistelor de la Vulcan în turneul final de la Mediaş, la care participă 16 echipe calificate, va fi cu echipa de junioare de la Clubul Rapid București.

handbal1Potrivit antrenorilor echipei din Vulcan, junioarele de la CS Vulcan par pregătite, din punct de vedere sportiv, moral și tactic, să treacă cu bine prin aceste teste de performanță sportivă. Mai mult, preşedintele CS Vulcan, Viluţ Olteamn speră că sportivele de la Vulcan au șanse să urce între primele 8 finaliste, din cele 16 echipe participante la finala Campionatului Naţional.

[slideshow_deploy id=’14655′]



« (Știre anterioară)