SFÂRȘITUL LUNII ADUCE UNA DINTRE CELE MAI MARI MANIFESTĂRI DIN VALEA JIULUI

După ce municipiul Petroșani a spart gheața la distracție la sfârșitul lunii trecute, este rândul vulcănenilor să se distreze la Nedeia Vulcăneană, care va avea loc în perioada 22-28 iunie. În toată această perioadă se vor desfășura activități culturale și sportive, iar la sfârșitul săptămânii vor avea loc spectacole de muzică populară și ușoară.

download (7)“Activitățile Nedeii Vulcanene au fost trecute prin Consiliul Local, S-au făcut toate demersurile în așa fel încât să se desfășoare activitatea aceasta în bune condiții și să păstrăm identitatea acestui obicei a nedeii, a tradiției portului popular  și a muzicii populare. Cu toate că până acum a fost numai muzica populară, între timp a mai apărut și muzica pop, rock”, a declarat primarul municipiului Vulcan Gheorghe Ile.

Ziua de vineri este dedicată tinerelor talente din Valea Jiului, care în anii trecuți au fost recrutate pentru a urma o școală de muzică. Sâmbăta va avea loc concertului de muzică ușoară, oferit publicului de către artiștii consacrați din România, iar duminica, va avea loc parada portului popular pe bulevardul Mihai Viteazu.

“Sâmbătă seara vom avea un concert de muzică pop, rock și ușoară cu formații consacrate din România, sigur este o surpriză”, a declarat primarul municipiului Vulcan Gheorghe Ile.

Edilul a specificat că Nedeia Vulcăneană este una dintre cele mai mari manifestări din Valea Jiului, tradiție cu care se mândrește și care anul acesta va fi la ediția cu numărul patruzeci și trei.

 

[slideshow_deploy id=’14655′]