Unul dintre inculpaţii din Dosarul “Prostituate pentru sportivi şi jurnalişti”, „învoit” de magistraţi să-şi facă piaţa

        Poate merge la piaţă şi la spital sau să-şi plătească facturile, dar după un traseu bine stabilit, comunicat poliţiştilor care îl supraveghează. Telus Frigescu, realizatorul TV cercetat în dosarul “Prostituate pentru sprtivi şi jurnalişti” i-a convins pe judecătorii de la Tribunalul Hunedoara să-i modifice condiţiile arestului la domiciliu.

frigescu_12_2f88e38dc4Instanţa a admis cererea lui Telus Frigescu şi l-a lăsat să-şi facă piaţa două zile pe săptămână. “Încuviinţează inculpatului Frigescu Telus” să se deplaseze în zilele de marţi și vineri a fiecărei săptămâni în intervalul orar 09.00-11.00 la Piaţa Agroalimentară Petroșani și la magazinele alimentare din zona pieţei, farmacia cea mai apropiată și la sediile furnizorilor de utilităţi pentru plata facturilor. Încuviinţează inculpatului să se prezinte la Policlinica Petroșani pentru consult medical de specialitate, conform programărilor stabilite de medic, cu obligaţia de a reveni la domiciliu imediat după finalizarea procedurilor medicale, pe traseul cel mai scurt”, se arată în dispozitivul sentinţei. De precizat, însă, că traseul și modul de deplasare vor fi stabilite de poliţistul care îl supraveghează concret pe inculpat. “Inculpatul va notifica prin telefon unitatea de poliţie care exercită supravegherea sa înainte de fiecare deplasare la medic cât și la revenirea la domiciliu. Pe timpul deplasărilor, inculpatul nu va purta arme de niciun fel”, au mai stabilit magistraţii Tribunalului Hunedoara.

Dosarul este instrumentat de DIICOT, iar trei bărbaţi sunt acuzaţi de procurori de act sexual cu un minor, proxenetism şi trafic de persoane. Cei trei inculpaţi sunt realizatorul TV de emisiuni sportive, Telus Frigescu, fost conducător al clubului de fotbal din Lonea-Petrila, dar şi Peti Marius Gabriel şi Nebunu Grigore. Peti Marius Gabriel este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori (2 infracţiuni), Frigescu Telus – pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi proxenetism şi Nebunu Grigore pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi proxenetism, (2 infracţiuni).

Printre victimele grupării infracţionale s-ar afla minore, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, care erau convinse de proxeneţi să se prostitueze.

sursa foto: libertatea,ro

       

 

[slideshow_deploy id=’13837′]