VIVAT ACADEMIA, VIVANT PROFESSORES!

            Zi emoționantă pentru elevii claselor a-VIII-a ai școlii Avram Stanca din Petroșani, care și-au luat la revedere instituției în care au crescut, au fost formați de către dascăli și au legat prietenii.

-Sfarsitul-lumii---sarbatorit-romaneste-la-Petrosani Dragi copii, elevii noștri până astăzi, nu pot să nu mărturisesc că mă încearcă o emoție adâncă acum când ne despărțim. Sunteți o generație care s-a dovedit de la bun început a fi specială. Eu doresc să vă văd pe toți realizați, dar mai ales vreau să vă urez baftă la marea încercare, care de acum încolo vă va separa pe unii de ceilalți , a declarat directorul Școlii Avram Stanca Petroșani, Robert Hummel.

La festivitate a fost și directorul Colegiului Național “Mihai Eminescu” din Petroșani, Daniela Ciontescu, pentru a-i felicita și pentru a le ura succes în tot ceea ce vor face de acum înainte.

 Pentru noi dascălii fiecare început și sfărșit de an școlar este încărcat de emoții puternice, în special când o generație ne părăsește, dar pentru voi începe cea mai frumoasă perioadă a vieții voastre, perioada de licean. Vă doresc mult succes la primul examen din viața viastră, vă doresc ca rezultatele voastre să fie frumoase, astfel încât să vă permită intrarea la liceul dorit. Vă doresc tuturor mult succes, să fiți cuminți, să ne faceți mândri de voi și mai ales  să fiți voi mândri de voi”, a adăugat directorul Colegiului Național  “Mihai Eminescu” din Petroșani Daniela Ciontescu.

 

 

Elevii, deși nu depășesc 15 ani, sunt convinși că trebuie să muncească mult de acum înainte pentru a forma o carieră.

10405227_765694036876972_2524346290058883286_n

 “Ma asteapta multă muncă în continuare, un examen greu, pe carte sper să-l trec cu bine și mă așteaptă liceul, care este următorul meu pas în viață”, a declarat un absolvent.

Între 15 si 17 iunie absolvenții claselor a-VIII-a se vor inscrie la Evaluarea Naţională. Examenul este programat în perioada  22 – 24 iunie, la Română, Matematică şi Limba maternă. Pentru ceilalţi elevi, vacanţa de vară va începe în 20 iunie şi se va încheia în 13 septembrie.

 

 

 

 

[slideshow_deploy id=’14655′]