UNIC ÎN ROMÂNIA: ORDINUL 666. Polițiștii roagă cetățenii să stea în case între orele 22.00-6.00 fiindcă ei nu lucrează

         Printr-o dispoziție a șefului Poliției Satu Mare, cu numărul Satanei, lucrătorii de la Judiciar și cei de la Rutieră nu muncesc exact în perioada în care au loc cele mai multe infracțiuni. După emiterea ordinului, un sătmărean și-a crucifi cat mama, iar doi prunci au fost găsiți înjunghiați.

14-florentin-vlad-sef-ipj-satu-mare-465x390În orașul Satu Mare, acolo unde nu a fost prins, nici până astăzi, criminalul actriței Gabriela Dorgai, ucisă pe 20 noiembrie, anul trecut, comisarul șef Florentin Vlad, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) a dat o dispoziție controversată ce poartă, parcă, un număr predestinat:666/23.03.2015. Dispoziția „blestemată” a fost emisă în aceeași lună în care Direcția Națională Anticorupție (DNA) a percheziționat sediul Poliției. Recent, adjunctul IPJ Satu Mare, Liviu Tăut, a fost pus sub învinuire pentru luare de mită.

După emiterea ordinului, pe 10 mai, două fetițe gemene, nou-născute, au fost găsite înjunghiate într-un tomberon din municipiu. Ucigașul nu a fost găsit. Pe 24 mai, sătmăreanul Marcel Nagy, din localitatea Giungi, și-a ucis părinții și 35 de găini din gospodărie apoi a vrut să se sinucidă.

 

FOTO: Criminalul actriței Gabriela Dorgai a acționat noaptea. Nici până acum autorul nu a fost identifi cat FOTO: GAZETADENORDVEST.RO



Apel la populație: „Nu circulați noaptea!”

În ciuda acestor orori sau fapte reprobabile, prin ordinul semnat de comisarul șef Florentin Vlad toți polițiștii de la judiciar – care instrumentează dosare penale de furturi, tâlhării, violențe, înșelăciuni etc. – lucrează doar de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. Aspectul ne-a fost sesizat de către Sindicatul Național al Agenților de Poliție (SNAP) care susține că aceeași situație se regăsește și în cadrul programului de lucru stabilit la nivelul Serviciului Rutier, acolo unde polițiștii sunt planificați doar pe două schimburi, adică între orele 6.00 – 14.00 și 14.00-22.00. „Tocmai în intervalul 22.00-06.00 , atunci când este cel mai probabil să întâlnești conducători băuți, vitezomani, care nu posedă permis de conducere sau, de ce nu, infractori care își transportă lucrurile furate pe drumurile naționale, nu există în serviciu nici un polițist rutier”, precizează SNAP.

sursa:evz.ro

[slideshow_deploy id=’13837′]