Femeia din Uricani suspectată că şi-a omorât copiii a fost pusă în libertate

alina-ardelean     Femeia din Uricani acuzată că a provocat incendiul în care i-au murit trei copii, pusă în libertate!

Magistraţii Tribunalului Hunedoara nu consideră că femeia din Uricani care şi-a omorât din neglijenţă cei trei copii repezintă un pericol public, aşa că au considerat că nu este necesară arestarea preventivă a ei.

Femeia este cercetată de procurorii hunedoreni pentru omor calificat şi a gost reţinută pentru 24 de ore. Anchetatorii au cerut arestarea preventivă, dar Tribunalul Hunedoara le-a respins cererea. „În temeiul art. 227 alin. 1 C.proc.pen., respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara cu privire la inculpata Ardeleanu Alina Nadia reţinută în cauză pentru infracţiunea de omor calificat, prev. şi ped. de art. 188, 189 alin. 1 lit. 1 lit. f) C.pen.. Cheltuielile judiciare avansate de stat în sumă de 150 lei rămân în sarcina acestuia. Suma de 100 lei reprezentând onorariu asistenţă juridică din oficiu va fi avansată din fondurile Ministerului Justiţiei”, au decis judecătorii. Sentinţa poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

În urma cercetărilor, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara au decis schimbarea încadrării juridice a faptei, din ucidere din culpă în omor calificat săvârşit asupra unor membri de familie.

[slideshow_deploy id=’13836′]