Clipe de GROAZĂ! 5 adulţi şi 4 copii implicaţi într-un accident pe DN66

       Astăzi, în jurul orei 12, pompierii Subunităţii Baru şi ai Detaşamentului Petroşani au fost alertaţi în urma unui apel care sesiza producerea unui accident pe DN 66, pe raza localităţii Merişor. Apelantul anunţa că două autoturisme în care se aflau 5 adulţi şi 4 copii au fost implicate într-o coliziune.

accident-satu-mare8-680x365

Ajunse, în doar câteva minute, la locul indicat, cu o autospecială de descarcerare  şi 2 ambulanţe SMURD, echipajele de pompieri şi de prim ajutor au constatat că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, conştient şi cooperant, se afla blocat într-un autoturism.

În cealaltă maşină implicată în accident se afla un cuplu şi doi copii ai acestora în vârstă de 10 luni şi 7 ani. În urma impactului, atât bebeluşul cât şi sora sa au suferit leziuni minore, ei fiind preluaţi primii de echipajele pompierilor SMURD şi ale SAJ şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Petroşani. Bărbatul şi femeia nu au prezentat leziuni în urma accidentului rutier, dar au însoţit copiii la spital.

Pentru eliberarea bărbatului încarcerat în autoturism pompierii au utilizat echipamentele de descarcerare fiind nevoiţi să taie părţi componente ale maşinii.

Concomitent cu aceste operaţiuni, pompierii SMURD şi medicii SAJ au stabilizat starea bărbatului care era conştient şi cooperant, dar prezenta un traumatism la nivelul membrelor inferioare.

Pompierii SMURD i-au aplicat bărbatului atele vacuum pentru imobilizarea membrelor şi l-au transportat de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Petroşani.

[slideshow_deploy id=’13837′]