95 de ani de fotbal la CS Vulcan

fotbalvulcan1Ioan Dragoş, Iosif Racolţa, Viluţ Oltean, Justin Stoinescu, Ştefan Feszner, Zoltan Lakatas, Dan Voicu, Sorin Bejan, Ionuţ Colda, Doru Mîrşava, Dumitru Alexa, Iosif Baczai, Alexandru Trestian, Mihai Nistor, Arpad Şipoş, Marius Szoradi, Ioan Hristea, , Mihai Constantin, Dorel Manea, Traian Cîmpean sunt doar câteva din numele sportivilor, antrenorilor şi conducătorilor de la Clubul Sportiv Vulcan care au primit, duminică, la aniversarea celor 95 de ani de la înfiinţarea CS Vulcan, aplauzele colegilor şi ale suporterilor, dar şi strângeri de mâini şi diplome de onoare din partea primarului municipiului Vulcan.

fotbalvulcan3„La Vulcan, sportul a avut întotdeauna un loc aparte în inima oamenilor şi tocmai de aceea oamenii care au scris istoria acestui club fanion al oraşului nostru, în ultimii 95 de ani sunt atât de apreciaţi de comunitatea Vulcanului. Mă bucur că pe o parte dintre ei i-am reîntâlnit, aşa cum mă bucur că am putut să ne aducem aminte şi să punem în valoare istoria celor 95 de ani de sport sub sigla CS Vulcan”, ne-a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

juniorii la nedeieEvenimentul a prilejuit şi startul ediţiei din acest an a manifestărilor din cadrul „Nedeii Vulcănene”. Astfel, în preambulul festivităţilor privind aniversarea celor 95 de ani de existenţă ai CS Vulcan, au avut loc cele două finale ale Cupei Nedeii Vulcănene la fotbal, competiţie destinată jucătorilor amatori din această localitate. Pentru finala mică s-au întrecut pe teren echipele „Energia” Paroşeni şi „G4”. Au învins, urcând pe poziţia a III-a în clasamentul general al competiţiei, cei de la „G4”, după un meci viui disputat, în care victoria a fost stabilită în urma loviturilor de departajare de la 11 metri (scor 10-9).

Cupa nedeii Vulcănene a fotbal a revenit în acest an echipei „Juniorii” care au întrecut, în finala mare, formaţia „EM Vulcan” cu scorul de 2-0.

[slideshow_deploy id=’16047′]