Bursa zvonurilor/ Primarul Ilie Păducel îşi negociază un post în UNPR

    Disensiunile din PSD Petrila sunt deja arhicunoscute, iar neînţelegerile dintre primarul Ilie Păducel şi preşedintele organizaţiei, Gheorghe Bobar, nu mai sunt de mult o noutate. Aşa că informaţiile conform cărora Păducel ar fi în negocieri avansate cu UNPR sunt cât se poate de credibile, cu atît mai mult cu cât nici liderul judeţean al formaţiunii generalului Gabriel Oprea, adică Haralambie Vochiţoiu, nu le neagă.

05-Ilie-Paducel-Primar-Petrila-2894Ilie Păducel şi-ar negocia un post călduţ la UNPR, spun ultimele informaţii din mediul politic, iar negocierile ar fi deja avansate. Păducel este acum membru al PSD Petrila însă este de notorietate faptul că nu reuşeşte nicicum să ajungă la un numitor comun cu liderul organizaţiei, Gheorghe Bobar, fiind plasat oarecum în „aripa dizidenţilor”. Din partea UNPR şi-ar putea asigura o nouă candidatură la funcţia de primar, pe care o ocupă deja de cinci mandate. Oricum, „pendularea” politică a acestuia între diverse partide nu mai reprezintă de mult o surpriză. A fost la PSD, apoi a trecut la PDL pentru ca, în septembrie 2013 să revină în partidul celor trei roze, după ce democrat – liberaşii l-au exclus după ce au constatat că acesta s-ar fi implicat cam mult în campania unor colegi de politică din alte formaţiuni politice.

vochitoiu-hary1Preşedintele UNPR Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu, nu a oferit un răspuns clar la întrebarea “Cât de avansate sunt negocierile purtate cu primarul Ilie Păducel?”, dar nici nu a negat existenţa unor discuţii în acest sens. Haralambie Vochiţoiu a precizat că se înţelege bine cu toţi primarii din Valea Jiului şi, cu atât mai mult, cu Ilie Păducel pentru că “petrilean fiind la origine, am aici şi o chestiune de suflet”. Spune că nu ştie ce se întâmplă în PSD Petrila decât ce citeşte prin presă şi nici nu şi-ar permite să se implice în treburile altei formaţiuni politice, dar este convins că Păducel va fi viitorul primar al Petrilei. “Sunt convins că dl. Ilie Păducel va fi viitorul primar al Petrilei şi nu mi-aş dori să fie din partea PNL. Voi sta de vorbă şi cu preşedintele Organizaţiei UNPR Petrila, dl. Preda Ciprian, pe această temă, dar deocamdată nu s-a pus problema vreunei candidaturi. Oricum,  dacă şi actualul primar îşi va exprima dorinţa de a candida, cred că va fi candidatul şi viitorul primar din partea alianţei PSD – UNPR”, a declarat senatorul Haralambie Vochiţoiu.

[slideshow_deploy id=’16047′]