Aninoasa îşi pune speranţele în Adrian David, noul preşedinte al CJ Hunedoara  

 

      „Piatra de moară” pentru locuitorii Aninoasei este drumul care face legătura cu vestul Văii Jiului, şosea împărţită de Primărie cu Consiliului Judeţean Hunedoara şi care ar trebui reabilitată în întregime.

drum-aninoasa-2

05-Adrian-DavidOdată cu numirea lui Adrian David, de loc din Aninoasa, la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara, locuitorii micuţului oraş din vestul Văii Jiului trag speranţe că singurul lor drum care-i leagă de restul lumii va fi reparat. DJ 666B se află pe o porţiune de circa 2, 5 kilometri în subordinea CJ Hunedoara, restul fiind în administrarea Primăriei Aninoasa.

Administraţia locală a demarat procedurile de a reabilita porţiunea care-i aparţine, iar primarul localităţii spune că a discutat cu noul preşedinte al CJ Hunedoara şi a primit asigurări că drumul va fi reparat. „Noi ne-am canalizat banii pe acest drum, pe repararea lui şi marţi avem şedinţa în care aprobăm proiectul tehnic, indicatorii, pentru a-l putea scoate la licitaţie. Este obligatoriu să facem acest drum, noi ne apucăm de jumătatea care este în subordinea noastră şi sperăm că şi Consiliul Judeţean să-l refacă pe porţiunea ce le aparţine. Am vorbit cu preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David, şi mi-a promis că mă susţine cu repararea drumului. Noi avem de reparat 2,5 kilometri şi ei tot atât, iar dacă Primăria Aninoasa, cu eforturi mari, a prins banii pentru reparaţii, cred că poate şi Consiliul Judeţean”, declară primarul localităţii Aninoasa, Nicolae Dunca.descărcare

Costul reabilitării segmentului de drum aflat în subordinea administraţiei locale din Aninoasa se ridică la circa 3,6 milioane de lei, însă primarul Dunca spune că în cazul CJ Hunedoara, suma ar putea fi mai mică dat fiind faptul că pe segmentul respectiv nu trebuie înlocuite foarte multe borduri ori făcute o serie de lucrări.

 

[slideshow_deploy id=’16047′]