Competiția ”Ambasadori eTwinning România 2015” are un cîştigător din Vulcan

twening1Un număr de 4 profesori din România au fost desemnaţi drept ambasadori eTwinning, aceştia completând numărul celor 150 de cadre didactice europene considerate drept experți de învățământ.

tweneeng2Printre aceştia se numără şi profesorul Dumitriţa Postolache, cadru didactic la Colegiul „Mihai Viteazu” din Vulcan. Aceasta a apraticipat, împreună cu toţi ceilalţi 150 de ambasadori eTwinning din Europa la Atelierul de dezvoltare profesională pentru eTwinning, care a avut loc săptămna trecută, în localitatea Jurmala din Letonia.

tweneng3„Programul prezentat a avut 7 runde de discuţii şi 18 ateliere de lucru. Pe parcursul evenimentului, am întâlnit colegi din alte ţări europene, am învățat metode inovatoare de predare în clasă cu privire la eTwinning şi am utilizat instrumente utile pentru organizarea de training-uri de eTwinning. A fost o experiență unică, am apreciat şansa de a participa la formarea față-în-față, la nivel european și de a cunoaște membrii comunității eTwinning din toată Europa”, a declarat prof. Dumitriţa Postolache.

[slideshow_deploy id=’13837′]