Cea mai bună medie la BAC din județ e din Hunedoara. Absolvenții din Lupeni au intrat și ei in top 10.

examen bacPrimele rezultate ale examenului de Bacalaureat, publicate astăzi pe situl Ministerului Educației situează municipiul Hunedoara pe primul loc, o absolventă a Colegiului Național „Iancu de Hunedoara” obținând cea mai mare medie de absolvire a examenului de Bacalaureat. Este vorba despre eleva Ghilea Daliana Denisa, care a încheiat examenul de Bacalaureat cu o medie generală de 9,93.

Aceasta se situează pe picior de egalitate cu Șendroiu Vlad Ioan, absolvent al Colegiului National ”Aurel Vlaicu” din Orăștie, care a fost admis cu o medie generală de 9,93.

Cea mai bună medie generală la examenul de Bacalaureat din Valea Jiului a fost obținută de Mîrzan Elena Cristina, de la Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni: 9,90 aceasta fiind, de altfel, cea de-a treia notă în clasamentul județului Hunedoara.

Vom reveni cu detalii pe marginea rezultatelor la Bacalaureat în informațiile din cursul acestei zile. Rezultatele complete ale examenului de Bacalureat pot fi vizualizate pe situl Ministerului Educației, la www.edu.ro secțiunea Bacalaureat 2015.
[slideshow_deploy id=’13835′]