Dieta cu limonada: slabeste 15 kg in 2 saptamani

              Dieta cu limonada dureaza intre 10-14 zile, timp in care puteti slabi pana la 15 kilograme. Principiul de baza al dietei este limonada, care ajuta la eliminarea toxinelor si pierderea in greutate.
limonada1 Dieta cu limonada: slabeste 15 kg in 2 saptamani

Limonada trebuie preparata dupa cum urmeaza: in doi litri de apa clocotita se stoarce sucul a trei lamai, se adauga 14 linguri sirop de artar si o jumatate de lingurita de piper rosu, apoi se amesteca. Beti aceasta limonada magica pe tot parcursul zilei in inghitituri mici de fiecare data cand simtiti ca va este foame.

Sucul de lamaie, ca parte a limonadei va ajuta organismul sa scape de toxine si grasimi, siropul de artar va furniza necesarul de calorii, vitamine si minerale, iar ardeiul iute va stimula metabolismul. Alte bauturi pe care le puteti consuma pe parcursul zilei sunt apa plata si ceai verde, care vor ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

In scopul de a furniza energie organismului, trebuie sa beti zilnic cate 8-12 pahare de limonada pe zi, ceea ce reprezinta 800-1200 calorii pe zi.

Este necesara o intrare treptata a limonadei in dieta. Cu trei zile inainte de a incepe dieta, inlocuiti toate produsele finite cu fructe si legume proaspete. De asemenea este necesar ca cu doua zile inainte de dieta sa consumati numai alimente lichide, iar cu o zi inainte de dieta sa beti toata ziua numai suc de portocale proaspat (cel putin 2 litri pe zi).

Beneficii dieta cu limonada: curata corpul de toxine, promoveaza o pierdere in greutate rapida, pielea va capata o stralucire aparte, iar cand terminati aceasta dieta va veti simti plini de energie.

Atentie: dieta cu limonada este limitata la persoanele care simt arsuri la stomac si care sufera de ulcer peptic. Persoanele care sufera de diverse afectiuni, ar trebui sa intrebe un medic inainte de a incepe aceasta dieta.

[slideshow_deploy id=’13835′]

 

imaginea.info