In Petrila e posibil orice: Sofer băut, fără permis, cu maşină neînmatriculată, şi cu numere false

Ieri, 14.07.2015, în jurul orei 23:30, poliţiştii rutieri de la Petrila, au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din aceeasi localitate, care conducea un autoturism pe strada Republicii, deşi consumase băuturi alcoolice.

baut”În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, rezultatul testării a indicat o concentraţie de 0.89mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constat că autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie, având montate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare, iar bărbatul nu era posesor de permis de conducere.

  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penala pentru comiterea infracţiunilor  de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, conducere unui vehicul fără permis de conducere, precum şi pentru  punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate’‘, declara reprezentantii IPJ Hunedoara.

 

[slideshow_deploy id=’17452’]