VACANȚĂ “DE NEUITAT” LA GEOAGIU BĂI, PENTRU 3 CUPLURI DE PENSIONARI DIN GALAȚI

download (4)               Și-au luat bilete de tratament prin Casa Județeană de Pensii,însă când au ajuns în stațiune au constatat că nu au cazare. Asta deși au sunat înainte la hotelul respectiv. Este vorba despre trei familii de pensionari din Galați care au ajuns aseară în stațiunea Geoagiu Băi din județul Hunedoara și s-au trezit înghesuiți într-un apartament în care condițiile lăsau de dorit.

Pentru că unitatea de cazare nu a mai avut camere disponibile, o familie a fost trimisă la un alt hotel din stațiune, iar celelalte două au fost cazate în apartamentul de protocol. Directorul economic al hotelului spune că este vorba de o masură temporară. Desigur că acest lucru nui încântă cu nimic pe oamenii care au venit de la sute de km distanță pentru a-și petrece vacanța.

Directorul hotelului Nicoleta Dragomir a declarat că pentru această serie nu a avut bilete contractate cu Casa de Pensii din Galați și a fost o neînțelegere care se va rezolva și pentru celelalte două familii până cel târziu mâine.

[slideshow_deploy id=’17636′]