Zilele Municipiului Hunedoara 18 -26 iulie

      Ca in fiecare an, Primaria Muncipiului Hunedoara vrea sa pastreze traditia si sa  imbrace orasul in haine de sarbatoare in perioada 18- 26 iulie. Timp de 9 zile se vor serba Zilele Orasului care includ o multime de evenimente si actiuni culturale , sportive si de divertisment, care au ca scop sa creeze o atmonsfera de sarbatoare atat pentru cetatenii Hunedoarei, cat si pentru cei care sosesc in  oras ca si oaspeti in aceste zile.

AFIS PARADA

Sărbătoarea orașului va debuta cu o „Tabără istorică”, amplasată începând cu 18 iulie, ora 12.00, până sâmbătă, 19 iulie, ora 15.00, în incinta Stadionului “Michael Klein”.

Cei ce vor vizita tabăra istorică sunt invitați să ia parte la lecții de duel și dans medieval, probe de îndemânare, demonstrații culinare, expoziții de arme, spectacole și demonstrații de luptă.

Duminică, 19 iulie 2015, începând cu ora 19.00, va avea loc „Parada de deschidere oficială a Zilelor municipiului Hunedoara”. Traseul paradei: B-dul Libertății – B-dul Republicii – B-dul Dacia, până la intersecția cu Str. Mihai Viteazul.

Parada se va încheia cu un spectacol de acrobații aeriene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[slideshow_deploy id=’13837′]