Revizuire pentru agresorii din Bretea

 

      Cei doi tineri care au băgat un poliţist în spital, condamnaţi la ani grei de închisoare pentru tentativă de omor, au apelat la calea extraordinară de atac, respectiv revizuirea. Dosarul a fost înregistrat zilele trecute la Tribunalul Hunedoara, iar primul termen a fost fixat de magistraţi pe data de 10 august a.c.

CD A26 / DIGI / Politistii bucuresteni au prins doi tineri care au obligat o eleva sa intretina relatii sexuale cu unul dintre ei, in incinta unui liceu. In imagine, Cristian Murariu (19 ani) si Florin Giaboc (20 de ani). 26.10.2001 - Bucuresti Foto: Marius Vasilica

 

Agresorii poliţistului din Bretea Română, Sergiu Neag şi Sabin Ardelean au fost acuzaţi de tentativă de omor şi condamnaţi la închisoare cu executare. După apelul soluţionat la Curtea de Apel Alba Iulia, Sergiu Neag a primit opt ani şi jumătate de închisoare iar Ardelean Sabin la 8 ani, 10 luni şi 20 zile închisoare. Cei doi indivizi l-au băgat în spital pe şeful de post din comuna Bretea Română, agentul principal Paul Nelu Obreja.

[slideshow_deploy id=’13837′]