Fotografia zilei: Un român stabilit în Japonia a primit o amendă rutieră în România. Vezi ce a putut să scrie polițistul în procesul verbal (FOTO)

      Un ardelean stabilit în Japonia a primit o amendă în județul Mureș pentru că nu a respectat limita de viteză. Însă polițistul nu prea s-a descurcat cu actele românului și în dreptul sectorului/județului acesta a trecut „Japonia”, scrie Vocea Transilvaniei.

fotografia-zilei-un-roman-stabilit-in-japonia-a-primit-o-amenda-rutiera-in-romania-vezi-ce-a-putut-sa-scrie-politistul-in-procesul-verbal-151497

După ce a văzut acest detaliu în procesul verbal a publicat pe Facebook o imagine cu greșeala polițistului. Fotografia s-a viralizat rapid, spre amuzamentul internauților.

Eu am permis de conducere japonez şi buletin japonez, pe care i le-am dat poliţistului când m-a oprit. Apoi i-am dat şi permisul de conducere internaţional şi m-a întrebat dacă e certificatul de naştere japonez. Asta chiar dacă acolo scrie în engleză international driving permit. Ştiam că o să am probleme cu actele din Japonia în România, aşa că m-am interesat la ambasadă înainte să vin în concediu şi cei de acolo mi-au spus că între ţări nu există o convenţie privind amenzile de circulaţie, a povestit Alexandru, șoferul amendat.

Dacă nu o plăteam, sunt curios unde trimiteau amenda, pentru că pe acest proces verbal scrie doar Japonia, se întreabă clujeanul.

[slideshow_deploy id=’13835′]

sursa:https://www.b1.ro/