La Inter Petrila, suprafaţa de joc este impecabilă

ToniLa Petrila se munceşte de zor pentru ca terenul să arate impecabil în noul sezon fotbalistic.

 

La o simplă privire se poate observa o mare schimbare în bine a suprafeţei de joc. Au fost puse glii în locurile unde nu mai exista iarbă deloc, terenul este tuns în permanenţă, udat şi nivelat. Se munceşte mult, iar responsabil cu această sarcină este Toni Şvedak, un cunoscut al lumii fotbalistice hunedorene. Am stat de vorbă cu Toni, iar acesta imi spunea „în noaptea asta dorm la stadion, trebuie să ma trezesc din oră în oră ca să mut aspersorul. Ziua nu pot lucra pentru că soarele arde prea tare şi trebuie să lucrez noaptea. Mai am de plantat glii, dar trebuie să se mai înmoiae terenul, încă este prea tare ”.

Inter Petrila nu este doar o echipă de fotbal, este un grup unit, o mare familie am putea spune, iar Toni este unul dintre cei care au contribuit la atmosfera unită din vestiarul Interului. Prezent la stadion în fiecare zi, Toni, este cel care se ocupă şi de masa jucătorilor după fiecare meci disputat acasă, acea celebră deja, iahnie de fasole.

Nu mai rămâne decât, ca jucătorii conduşi în teren de Adi Câmpean să dea totul în iarbă, au toate condiţiile. S-a muncit şi se munceşte cu pasiune, câci despre bani nu poate fi vorba.

 

 

[slideshow_deploy id=’17452′]