Mobilizare pentru petrecerea din Colonie

                Nu mai puţin de 700 de nuntaşi vor participa mâine la petrecerea dată de doi miri din municipiul Petroşani, la care sunt aşteptaţi şi maneliştii Nicolae Guță și Florin Salam.

Prezenţa celor doi manelişti ar putea bloca o stradă din cartierul în care locuiesc mirii, iar părinţii acestora au cerut autorităţilor locale din municipiul Petroşani să le permită să închidă circulaţia pe respectiva arteră.

tiberiu-iacob-ridzi-s-ar-putea-refugia-pnl13593529131„Oamenii au fost de bună credinţă şi au solicitat să le dăm acordul pentru a bloca strada, însă le-am explicat că nu putem face acest lucru. Sunt anumite condiţii stabilite de lege pentru a putea bloca o stradă, iar în acest caz nu erau îndeplinite.  Au înţeles acest lucru după discuţiile cu noi”, a explicat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi. Probleme ar putea apărea şi în trafic pe alte artere, pentru că nuntaşii vor merge până la o bisericuţă de la poalele Parângului pentru a participa la botez şi oficierea religioasă a căsătoriei. Atât poliţiştii locali dar şi cei de la Poliţia Naţională vor fi mobilizaţi pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

 

[slideshow_deploy id=’17454′]