Costel Avram candidează la Consiliul Judeţean

     Directorul societăţii de apă şi canalizare din Valea Jiului, Costel Avram, şi- a exprimat opţiunea pe plan politic, iar la alegerile de anul viitor va candida pentru un post în Consiliul Judeţean Hunedoara, pe listele PNL Hunedoara.

dsc00755

Până în data de 1 august, reprezentanţii PNL au trebuit să-şi exprime clar opţiunile pentru alegerile de anul viitor, iar Costel Avram a anuntat că vrea să candideze pentru un post de consilier judeţean. „Singura mea opţiune este pentru Consiliul Judeţean. Îmi doresc ca toate organizaţiile PNL din Valea Jiului să facă front comun la alegerile de anul viitor pentru a obţine un scor electoral bun. Valea Jiului a fost până acum roşie, având un electoral fidel PSD. Sperăm ca în 2016 să putem schimba culoarea Văii Jiului”, a declarat Costel Avram.

Costel Avram este, actualmente, vicepreşedinte al PNL Hunedoara şi, totodată, coordonatorul al organizaţiilor liberale din Valea Jiului.

Absolvent al Universităţii din Petroşani – Facultatea de Mine

Specializarea: ingineria şi managementul sistemelor de producţie , Avram a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeeţan Hunedoara în perioada 2000 – 2004 şi, mai apoi, din 2008 până în 2012. Din 2012 este director general al Apa Serv Valea Jiului SA.

 

 

[slideshow_deploy id=’17454′]