Tabără educativă la Costeşti

    Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara organizează cea de a VII-a ediţie a “Taberei naţionale de cultură, manifestare care face parte din Programul de Tabare Naţionale organizat şi finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

logo-MTS-stema1-630x330

 

 

La cea de a VII-a ediţie a Taberei naţionale de cultură, tradiţii şi civilizaţie dacică şi romană, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara îşi propune dezvoltarea şi diversificarea acţiunilor de timp liber, vacanţă, sport şi turism pentru tineri.

„Dintre cei 95 de tineri care au dorit să participe în tabără, comisia de selecţie din cadrul DJST Hunedoara, pe baza criteriilor stabilite, a ales 60 de persoane, din mai multe judeţe, pentru care Ministerul Tineretului şi Sportului va suporta costul cazării, mesei, a serviciilor de animare şi a materialelor consumabile”, arată organizatorii.

Tabăra durează cinci zile şi tinerii au ocazia de a-şi îmbogăţii cunoştinţele legate de istoria, cultura, tradiţiile şi civilizaţia dacică şi romana prin participarea la cursuri tematice cât şi prin vizite la cetăţile dacice.

[slideshow_deploy id=’17217′]

 



(Următoarea știre) »