Inter Petrila ţinteşte primele locuri în noul sezon

               Lotul reunit al Interului arată puţin subţiat după prima întâlnire a fotbaliştilor.Echipa s-a reunit pe data de 1 august, iar antrenorii au programat un prim antrenament pentru luni, 3 august începând cu orele 19:00.

Inter

Cu mai mulţi jucători plecaţi la muncă în străinatate, Interul are ca scop obţinerea a cel puţin 6 puncte în primele 4 etape, Câmpean şi compania având de îndurat un adevărat test de rezistenţă.

Primul dintre „stranieri” care se va alătura echipei este Iosif Kalai, acesta fiind o certitudine pentru echipa petrileană.

Kalai se va alătura lotului încă de la începutul sezonului, apoi sunt aşteptaţi să revină Duma, Bocu şi Dobre. În lipsa acestora antrenorul, Aurel Moldovan, va trebui să găsească soluţii pentru ca echipa să nu piardă teren în lupta pentru primele poziţii.

Până la startul noului sezon, echipa petrileană are programat un cantonament de câteva zile în Parâng şi cel puţin un meci de pregătire, conducerea clubului luând în calcul echipele din Valea Jiului.După ce au încheiat sezonul trecut pe locul 4, entuziasmul Interului nu s-a pierdut, iar gândurile se îndreaptă tot către primele locuri.Ne gândim la o eventulă promovare, avem o echipă competitivă. Cu o bună organizare şi determinare în teren putem trece de Băiţa şi Lupeni a declarat Adi Câmpean, liderul roso-nerilor.

Campionatul va începe pe data de 29 august, iar Inter Petrila va evolua pe teren propriu în compania Minerului Uricani.

 

 

 

[slideshow_deploy id=’18378′]