Gura păcătosului adevăr grăieşte/Aurel Anghel este de acord cu diminuarea salariilor

    În urmă cu aproximativ o lună de zile,  deputatul PSD de Valea Jiului, Cristian Resmerită, a anunțat într-o conferință de presă că va cere diminuarea salariilor sefilor  si membrilor consiliilor de administratie de la Complexul Energetic Hunedoara. O solicitare similară a fost făcută şi în privinţa Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului SA, chiar dacă  directorul  acestei societăți este cumnatul său, si se pare ca, musai  de bunavoie , Aurel Anghel este perfect de acord cu decizia deputatului.

pizap.com14393088853431

“Legat de acea solicitare a domnului deputat Cristian Resmeriță cu privire la reducerea salariilor directorului general și conducerii sucursalelor respectiv membrilor Consiliului de Administrație,urmează să realizăm un material cu care să mergem către minister, pentru că aceste salarii sunt aprobate de minister prin contracte de mandat. Eu zic că în lunile următoare, cel târziu în octombrie 2015 această problemă va fi rezolvată și va fi făcută publică”, a declarat directorul SNÎMVJ, Aurel Anghel.

Deputatul Cristian Resmeriță este extrem de mândru de realizarea sa într-un timp atât de scurt și nu a ezitat să-i felicite pe aceștia.

“Deja cei de la SNÎMVJ m-au informat că au inițiat discuții în acest sens și problema este ca și rezolvată. Deasemenea am discutat cu oameni din conducerea Consiliului de Administrație din cadrul CEH. M-au căutat dânșii să-mi spună că și acolo soluțiile sunt aproape finalizate. Eu cred că cu aceste măsuri, această problemă este rezolvată. Doresc să le urez succes, să le dea Dumnezeu sănătate, putere de muncă să facă în așa fel încât activitatea să continue.” a declarat deputatul Cristian Resmeriță.

Salariile celor din conducerea celor două societăți au fost diminuate cu 30-40%, iar banii economisiți vor deservi brigăzilor si sectoarelor care produc mai mult. Dacă până acum deputatul Cristian Resmerită îi condamna că au salarii exagerat de mari, acum îi felicită pentru că au fost de acord cu reducerea lefurilor aproape la jumătate.

[slideshow_deploy id=’17448′]



(Următoarea știre) »