Primarul Ile s-a întors cu tolba plină de oportunităţi de la Târgul de afaceri

ile gheorghe“Săptămâna trecută am participat la o suită de întâlniri cu delegații economice reprezentând mai multe țări, în cadrul Târgului de Afaceri organizat cu suportul Ambasadelor străine în România, precum și al Ambasadei României în Republica Populară Chineză. ROMANIAN INVESTMENT ZOOM – a avut ca scop stabilirea de contacte la nivel de contracte de colaborare, oportunități investiționale și de creare de locuri de muncă, cu mediul de afaceri din 12 țări.Am reprezentat cu bucurie Valea Jiului la acest eveniment unde am avut ocazia să port discuții constructive cu reprezentanții diplomatici și ai sferei de afaceri din China, Cehia, Palestina, Congo și Mali”, informează, prin intermediul unei declaraţii de presă, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile.

Acesta arată că în urma discuțiilor avute, au rezulat o serie de vești bune pentru cei ce pot răspunde ofertelor comerciale și de investiții propuse de partenerii de dialog prezenţi la eveniment.
Concret, vorbim despre următoarele tipuri de afaceri care pot fi valorificate în perioada imediat următoare de agenții economici sau de asociații de profil care pot realiza exporturi, sau care desfășoară activitățile productive respective:
1. În relația cu Palestina pot fi încheiate contracte avantajoase pentru creșterea de bovine, fiind asigurată piața de desfacere prin contract direct cu partenerul palestinian, această oportunitate fiind în măsură să genereze, la nivel local, venituri pe termen mediu și lung și implicit crearea de locuri de muncă.
2. În relația cu China sunt solicitate, pentru desfacere pe piața chineză, următoarele produse: miere, fructe de pădure și sâmburi de nucă, pe bază de contract comercial.
3. În relația cu Cehia există interes pentru investiții de construcții în domeniul turismului, fapt care se armonizează cu programele de dezvoltare locală altenativă la niveul Văii Jiului;
4. În relația cu Congo și Mali – sunt solicitate fructele de pădure și mierea.

Pentru detalii suplimentare legate de posibile contracte comerciale, cei interesaţi pot obţine mai multe amănunte la sediul Primăriei Municipiului Vulcan.

[slideshow_deploy id=’17448′]