Vizită de lucru în Germania a unei delegații a Consiliului Județean Hunedoara

     O delegație a Consiliului Județean Hunedoara condusă de președintele Adrian Nicolae David efectuează în perioada 17-20 august 2015 o vizită de lucru la Berlin (Republica Federală Germania), în urma unei invitații din partea firmei constructoare (STRABAG AG) a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor (CMID) de la Bârcea Mare.
adrian-david-400x260
Din delegația Consiliului Județean mai fac parte administratorul public Dan Stoian, coordonator al Unității de Implementare a Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Hunedoara” (SMID) și managerul proiectului Eugen Mitriță. Aceștia vor vizita aplicații similare și echipamente din zona Berlin pentru Centrele de Management al Deșeurilor construite de firma STRABAG. Vor fi vizate în special echipamente și instalații ale stațiilor de sortare și ale stațiilor de tratare mecano-biologică similare cu cele de la viitorul Centru de Management Integrat al Deșeurilor de la Bârcea Mare.
Această vizită de inspecție se desfășoară în conformitate cu condițiile de contract pentru echipamente și construcții din cadrul implementării proiectului SMID în județul Hunedoara.
[slideshow_deploy id=’13837′]