Consilul local Vulcan a aprobat patru noi investiţii publice

drumuru vulcanÎn cursul acestui an, la Vulcan vor începe lucrările la 4 noi investiţii publice care vizează modernizarea infrastructurii pietonale din localitate.

Astăzi Consiliul Local al Municipiului Vulcan a adoptat în Ședință Extraordinară cele 4 proiecte de hotărâri inițiate de primarul Gheorghe ILE, hotărâri care dau undă verde realizării unor lucrări importante pentru mai multe zone ale localității.
Lucrările vor fi demarate în perioada imediat următoare.

Iată care sunt deciziile aprobate azi de Consiliul local de la Vulcan:

1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie: „Modernizare trotuare şi alei rutiere în zona Liceu – Centru Vechi ”.
Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie: „Modernizare trotuare şi alei rutiere în zona Mercur – Liceu”
Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie: „Amenajare alei pietonale – trepte din zona Şcolii Gimnaziale nr.6”
Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan

4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie: „Alee, trotuar , scări – Proiect cartier Traian „
Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan

[slideshow_deploy id=’17448′]