Limitatoare de viteză pe principala arteră de circulaţie din Petroşani

Administraţia publică din Petroşani analizează posibilitatea montării unor limitatoare de viteză pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în zona Parcului Central „Carol Schreter”.

petro

Maşinile care merg cu mare viteză, mai ales seara, pe principala arteră de circulaţie i-au înnebunit pe localnici, care cer montarea unor limitatoare de viteză. În zonă au avut loc mai multe accidente de circulaţie, unele cu consecinţe extrem de grave, aşa că oamenii sunt de părere că astfel de „poliţişti culcaţi” cum au fost botezate limitatoarele, ar fi binevenite. Zilele trecute, două autourisme s-au ciocnit violent chiar în faţa sediului Primăriei Petroşani şi a fost nevoie de intervenţia echipelor de la descarcerare pentru scoaterea din autoturism a uneia dintre victime, ce rămăsese blocată pe bancheta din spate. Anul trecut, în Joia Mare, doi oameni şi-au pierdut viaţa pe trecerea de pietoni din zona Parcului „Carol Schreter” din cauza unui tânăr care mergea cu viteză prea mare şi care i-a lovit în plin. „Analizăm posibilitatea montării unor limitatoare de viteză în zona Parcului Carol Schreter. Trebuie să vedem exact cum facem, pentru că sunt unii care vor şi alţii care se opun”, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Problema nu este nouă şi nu o dată s-a vorbit chiar despre orgaizarea, la ceas de seară, de „liniuţe” ilegale sau despre viteza extrem de mare  care cu care circulă unii conducători auto pe acea porţiune de drum drept, însă cum viteza de reacţie a poliţiei este destul de slabă, necazurile celor care locuiesc în zonă au continuat.

 

[slideshow_deploy id=’17454′]