Regulament pentru repartizarea locuinţelor sociale din Lupeni

blocuri lupeniLocuinţele dn fondul localiv de stat deţinute în patrimoniul Primăriei Cetăţenii din municipiul Lupeni care au nevoie de o locuinţă din fondul locativ de stat ar putea fi repartizate de acum înainte doar în baza unuiavea un nou regulament în acest scop. Asta după ce consilierul local Aurel Uilăcan, în calitate de membru al Comisiei de repartizare a locuinţelor din fondul statului, a propus întocmirea unui astfel de Regulament.

„Am constat că în municipiul Lupeni locuinele de la Primărie au fost repartizate fără a avea drept fundament un regulament transparent în acest sens şi am decis să iniţiez un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui astfel de regulament pe care l-am redactat împreună cu doamna consilier Edit Pavăl şi cu sprijinul domnului secretar Băloi, cărora le mulţumesc”, declar consilierul local Aurel Uilăcan.

Noul regulament de acordare a locuinţelor disponibile din fondul localtiv al Primăriei Lupeni va fi supus spre dezbatere şi aprobate în şedinţa ordinară din luna august a Consiliului local al municipiului Lupeni.

[slideshow_deploy id=’17450′]