Revenire, cu gol, pe terenul de joc a lui Iosif Kalai

               În partida amicală disputată pe teren propriu, în compania vecinei Jiul Petroşani, Inter Petrila s-a impus cu scorul de 4-0.

KalaiChiar dacă a etalt un prim 11 puternic, scopul petrilenilor nu a fost să câştige în faţa mai tinerei echipe din Petroşani, ci să efectueze un antrenament bun, lotul să se uniformizeze şi să se stabiliească relaţiile de joc, conform celor declarate de Adi Câmpean, căpitanul Interului.

Prezent pe teren încă de la primul fluier, Iosif Kalai şi-a făcut revenirea pe terenul de joc cu un gol frumos de la aproximativ 25 de metri, el fiind cel care a şi deschis, dealtfel, seria golurilor pentru Inter Petrila.

De menţionat este şi jocul frumos practicat de petroşeneni, Cosmin Kanduth, conducând, de această dată, echipa din teren.

Fără Cornel Irina, plecat se pare la Minerul Uricani, Kanduth şi-a ajutat elevii din teren, îmbrăcând din nou tricoului Jiului.

Petru Inter Petrila a fost un prim meci de pregătire bun, jocul a ieşit aşa cum şi-au propus, iar pentru această partidă, Aurel Moldovan, a convocat la echipa mare nu mai puţin de 6 juniori.

„A fost un meci de pregătire bun, ne bucură revenirea lui Kalai pe terenul de joc. A fost un meci în care rezultatul nu a contat, important a fost ca noi să ne facem antrenamentul şi să ne stabilim relaţiile de joc. De asemenea, aş vrea să-l felicit pe Cosmin Kanduth pentru modul în care a abordat această partidă şi, sa-i felicit şi pe jucătorii Jiului pentru fotbalul frumos pe care îl practică. a declarat Adi Câmpean, liderul roso-nerilor.

[slideshow_deploy id=’17454′]