Angajaţii CEH, solidari cu salvatorul ars grav la Preparaţia Coroieşti

     Angajaţii Complexului Energetic Hunedoara au sărit imediat în ajutorul colegului lor, salvatorul minier ars săptămâna trecută într-un accident de muncă produs pe platforma Preparaţiei Coroieşti.

donare-sange

Sunt peste 40 de angajaţi ai Complexului Energetic Hunedoara, salvatori minieri sau alte categorii de personal, care au donat sânge pentru colegul lor, internat la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică şi Reparatorie – Bucureşti. Toată cantitatea de sânge donată de colegii salvatorului grav accidentat va fi transportat la Bucureşti, unde victima ar fi trecut deja prin mai multe intervenţii chirurgicale

Reamintim că salvatorul minier Rafael Câmpean a suferit arsuri pe mai mult de 40% din suprafaţa corporală ca urmare a unui accident de muncă suferit la Preparaţia Coroeşti, care aparţie de Complexul Energetic Hunedoara. Acesta a suferit arsuri de gradul II-III în timp ce intervenea la stingerea unui incendiu în zona dezafectată a Secţiei de brichetaj, unde s-a autoaprins un deponeu de deşeuri de steril în amestec cu cărbune. Salvatorul miner a fost transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenţă Petroşani pentru a primi asistenţă medicală de specialitate, iar apoi a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică şi Reparatorie – Bucureşti.

La faţa locului au fost şi reprezentanţii ITM Petroşani, însă ancheta în acest caz este efectuată de angajator, dat fiind faptul că este un accident soldat cu incapacitate temporară de muncă.

 

[slideshow_deploy id=’17454′]