Cornul şi laptele elevilor hunedoreni „coapte” la CNSC

 

     Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a fost chemat să decidă dacă o firmă din Turda poate sau nu să participe la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Hunedoara pentru cornul şi laptele livrat elevilor hunedoreni.

corn-si-lapte

Societatea în cauză, Logistic Media Pop Art SRL Turda, a solicitat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) obligarea autorităţii contractante, respectiv CJ Hunedoara, la „constatarea acceptabilităţii ofertei sale” şi anularea actului prin care oferta sa a fost respină. Precizăm că este vorba despre licitaţia organizată de CJ Hunedoara în vederea încheierii acordului – cadru având ca obiect „furnizarea şi distribuţia produselor de panificaţie pentru elevii din învăţământul privat şi de stat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu progrm normal de 4 ore, pentru anii şcolari 2015 – 2016 şi 2016 – 2017”. Licitaţia a fost defalcată pe loturi, corespunzătoare zonării judeţului Hunedoara, iar atacată la CNSC a fost procedura pentru lotul nr. 7.

După analizrea contestaţiei, oficialii Consiliului de Soluţionare a Contestaţiei au decis că sesizarea este întemeiată. „Admite contestaţia, anulează măsura de respingere a ofertei SC LOGISTIC MEDIA POP ART SRL, pentru lotul 7, ce i-a fost comunicată şi obligă autoritatea contractantă la continuarea procedurii, în maxim 11 zile de la primirea deciziei, prin reevaluarea acestei oferte, conform motivării ce urmează. Obligatorie”, este decizia inspectorilor CNSC.

Potrivit procedurilor legale, măsura poate fi atacată în instanţă, în termen de 10 zile de la comunicare.

[slideshow_deploy id=’17217′]