Incediată de fostul soț în plină stradă

                     Ieri , în jurul orei 08:05, Poliția Municipiului Orăștie , a fost sesizată  de către o persoană , despre faptul că, pe o alee  din apropierea străzii Unirii, din Orăştie, o persoană solicită ajutor, având hainele cuprinse de flăcări.

om_flacari_76482900
La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a stabilit că victima, o femeie în vârstă de 42 de ani, plecată la muncă temporară în Germania, a fost incendiată de fostul soț, un bărbat în vârstă de 46 ani, plecat și el în Germania, la muncă, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a divorțului înregistrat în urmă cu un an, ambele persoane venind temporar acasă, în Orăştie, pentru a-şi petrece concediul de odihnă.
”Victima a fost transportată la U.P.U. Orăștie și apoi la Spitalul Județean Deva,  pentru  îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.”, declară reprezentanții IPJ Hunedoara .

 

 

[slideshow_deploy id=’13837′]



« (Știre anterioară)