Bugetul asigură performanţa la CS Vulcan

      vulcan_cs        Veşti bune vin dispre Clubul Sportiv Vulcan. Se pare că viziunea şi implicarea noii conduceri a clubului dă rezultate bune. CS Vulcan are un buget destul de bun pentru anul în curs, acesta fiind estimat în jurul cifrei de 300.000 de lei.

Bugetul este stabilit pentru toate secţiile sportive, iar rezultatele sunt pe măsură. Cu un buget atât de bun şi performanţa este la ea acasă, iar rezultatele clubului nu sunt de neglijat. În acest sens putem aminti fără modestie rezultatele foarte bune obţinute de şahişti, ambiţia şi determinarea echipei de handbal şi a karatiştilor şi, bineînţeles, nu trebuie uitată nici performanţa echipei de fotbal care în sezonul trecut s-a clasat pe poziţia a 5-a a clasamentului judeţean.

„Avem un buget bun, însă mereu este loc de mai bine. Ar fi totuşi nevoie şi de sponsori, însă aceştia întârzie să apară deocamdată” a declarat Viluţ Oltean, preşedintele CS Vulcan.

Sportul, dincolo de frumuseţea lui, este un bun mijloc de afirmare şi, cu implicarea necesară, veştile bune ar putea continua, iar ceea ce se întâmplă la Vulcan ar putea fi copiat şi de celelalte cluburi sportive din Valea Jiului.

[slideshow_deploy id=’19659′]