Joi, aveţi parte gratuit de „Selfie” în Centrul civic din Petroşani

selfie afisComedia românească „Sefie” în regia Cristinei Iacob, film cu o distribuţie de excepţie din care fac parte actori români de succes ai tinerei generaţii, va rula gratuit pentru public din municipiul Petroşani joi, 27 august 2015, de la ora 20,00 în zona Piaţa Victoriei din Centrul civic al oraşului.

Evenimentul face parte din Caravana Culturală, un proiect de anvergura națională, organizat in peste 20 de oraşe ale ţării, inclusiv municipiul Petroşani.

Sesiunile de informare ale Caravanei culturale vor începe de la ora 18.30, când iubitorii de lectură vor putea citi  carte din minibiblioteca în aer liber amplasată în Centrul civic, unde după ora 20.00 va fi proiectat, în aer liber, filmul românesc „Selfie”.

Evenimentul este gratuit, organizat de Caravana Culturală cu sprijinul Consiliului şi Primăriei municipiului Petroşani şi este dedicat promovării culturii. „După cum ştiţi, am organizat şi anul trecut un eveniment similar, care s-a bucurat de aprecierea iubitorilor de cultură din oraşul nostru. Îi aşteptăm şi în acest an pe toţi cei care vor să petreacă o seară plăcută, în compania culturii scrise şi a cinematografiei româneşti de succes”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

 

[slideshow_deploy id=’17454′]