Parteneriat social sub semnul Crucii Roșii la Vulcan

crucearoseivulcan1O delegație de voluntari ai Crucii Roșii din localitatea germană Gagenau, care are încheiat un partenriat de succes cu filiala din Vulcan a Societății Române de Cruce Roșie, au fost prezenți astăzi la Vulcan. Voluntarii germani au fost primiți, în cursul zilei și de către primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile (președinte de onoare al Crucii Roșii din Vulcan) care a salutat parteneriatul dintre cele două organizații de voluntari. Acesta s-a declarat încântat de succesul pe care-l înregistrează, de ani buni, această relație de parteneriat social, prin intermedul căruia foarte multe persoane vulnerabile din Vulcan au beneficiat de ajutor din partea celor două organizații de Cruce Roșie.
crucearosievulcan2Împreună cu voluntarii Crucii Roșii din Vulcan, delegații din Germania au făcut o sesiune de cupărături, achiziționând îmbrăcăminte pentru un număr de 12 copii cu probleme sociale din municipiul Vulcan.

Potrivit repezentantului Crucii Roșii din Vulcan, Daniel Hălăstăuan, acțiunea face parte din calendarul comun al celor două filiale de Cruce Roșie Roșie partenere, iar copiii care au beneficiat de ajutoarele oferite de Crucea Roșie fac parte din proiectul social intitulat ”Școală după Școală” derulat de Crucea Roșie din Vulcan.

 

[slideshow_deploy id=’17448′]