Lucrările la drumul spre Capitala Daciei au început în forță

drum sarmis1Președintele Consiliului județean Hunedoara, Adrian David a invitat astăzi presa din județul Hunedoara pe șantierul care vizează reabilitarea și modernizarea drumului de acecs spre cetatea dacică de la Sarmizegetusa Regia. David a vrut, în acest fel, să prezinte modul în care constructorul a înțeles importanța acestui obiectiv și, în consecință, acționează ca atare.

drum sarmis2„Am parcurs câţiva kilometri şi am văzut că firma s-a mobilizat, cred eu, destul de bine pentru a respecta termenele care le-am prevăzut în contract. A fost întocmit un grafic de lucru pe zile pentru o perioadă de mai bine de trei luni. Acest grafic va fi verificat de către departamentul tehnic. Din discuţiile purtate, pot să vă asigur că, în aproximativ două săptămâni, aici vom putea vedea şi primul strat de asfalt. Se lucrează pe trei tronsoane de şantier. Din fericire, până acum nu au fost înregistrate probleme legate de execuția acestei lucrări. Chiar și în aceste condiții, am stabilit însă că vom avea întâlniri săptămânale, iar în fiecare zi de joi va avea loc o şedinţă la faţa locului, cu toți cei implicați în derularea acestui proiect”, a declarat Adrian David, preşedinte CJ Hunedoara.

La inspecția de astăzi, pe șantierul de pe DJ 705 A au participat, alături de președintele Consiliului județean Hunedoara și reprezentanții mass-media, custodele monumentului istoric de la Sarmizegetusa Regia, Vladimir Brilinsky (din cadrul Serviciul Public de Administrare a Monumentelor Istorice), precum și reprezentanți ai firmei constructoare și ai administrației locale din comuna Orăștioara de Sus, pe raya căreia se află acest obiectiv.

 

[slideshow_deploy id=’19659′]