Un consilier din Vulcan și-a pierdut mandatul din cauza absențelor

enacheConsilierul local Aurelian Enache a fost exclusiv din componența Consiliului local al municipiului Vulcan, după ce colegii săi au constatat că acesta a lipsit nemotivat, în ultimele 3 luni, la ședințele forului legislativ vulcănean.

Potrivit unor informații neoficiale, absența lui Aurelian Enache de la ședințele de Consiliu local sunt cauzate de faptul că acesta a plecat la muncă în Anglia, la puțin timp după ce s-a pensionat din cadrul Complexului Energetic Hunedoara. Enache a fost ales în Consilului local pe listele PSD dar, la începutul acestui an a decis să renunțe la calitatea de membru al PSD, activând ca independent în structura Consiliului local Vulcan.

Enache este cunoscut publicului din Valea Jiului nu atât ca om politic sau consilier local, cât mai ales ca fost director al minei Vulcan și fst lider de sindicat la aceași exploatare minieră. Cu câțiva ani n urmă, Enache a fst în centrul unui scandal, după ce în spațiul virtual și, mai apoi, în mass-media, au fst ublicate imagini și filmări făcute la  petrecere sindicală în care Enache a fost protagonist al unei spumoase scene de streep-tease.

Consiliul local Vulcan a constata astăzi încetarea mandatului de consilier al lu Aurelian Enache, urmând ca, în cursul unei viitoare ședințe de Consiliu local să fie desemnat un alt consilier local în locul rămas vacant.

 

[slideshow_deploy id=’17448′]