Reţinuţi de poliţiştii hunedoreni

   Nu mai puţin de 13 persoane din grupul ridicat, joi, în urma raziilor din Vulcan şi Aninoasa au fost reţinute de poliţiştii hunedoreni, în urma audierilor.

mascati-680x365_c

Aceştia vor fi prezentaţi instanţei de judecată în vederea luării măsurilor preventive care se impun în acest caz.

Reamintim că joi dimineaţa în Vulcan şi Aninoasa au avut loc razii de amploare ale poliţiştilor, în zonele unde acţionau două grupări interlope care s-au confruntat direct în stradă nu cu mult timp în urmă.

La acţiunea de joi dimineaţa au fost trimise cel puţin patru echipaje de la SAS Hunedoara și IJJ Hunedoara, care au descins în mai multe locații din cartierul Dallas din Vulcan și din zona coloniilor din Aninoasa. În total au fost emise 21 de mandate de aducere, care au fost puse în aplicare în această cauză. De asemenea, oamenii legii au percheziţionat domiciliile suspecţilor, în condiţiile în care cercetarea merge pe mai multe direcţii de acţiune. Astfel, în această cauză ar fi vorba despre distrugere, încăierare şi tulburare gravă a ordinii şi liniştii publice.

Cele două grupări, care ar fi specializate în acte comise cu violenţă, s-au înfruntat în stradă în urmă cu cîteva zile, “războiul” derulându-se în zona Iscroni, pe raza oraşului Aninoasa.Conflictul a fost atunci dezamorsat, dar cele două bande ar fi continuat să se ameninţe. “Din investigaţii a reieşit că în data de 17.08.2015, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între două grupuri de persoane din localităţile Aninoasa şi Vulcan, un autoturism a fost avariat, iar în data de 18.08.2015, persoanele din Aninoasa ar fi fost ameninţate de membrii celuilalt grup, din municipiul Vulcan. Poliţiştii continuă cercetările şi urmează să ia măsuri legale faţă de toate persoanele conduse la sediul poliţiei, în funcţie de participaţia la faptele sesizate. Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al luptătorilor din cadrul  I.P.J Hunedoara şi Gorj, precum şi de sprijinul jandarmilor hunedoreni”, au declarat reprezentaţii IPJ Hunedoara.

 



(Următoarea știre) »