Start la în fotbalul hunedorean. Avampremiera primei etape

    Fluier de început pentru fotbalul hunedorean. Sâmbătă se va da startul competiţiei, iar la linia de start s-au aliniat toate cele 14 echipe care şi-au anunţat prezenţa în competiţie.

fotbal-sport-picior-minge-crampoane-shutterstock_4344973

Ca de fiecare dată, iubitorii sportului cu balonul rotund pot asista la meciuri spectaculoase cum este de exemplu cel dintre Retezatul Haţeg şi CS Vulcan, ambele echipe avand ca obiectiv clasarea între primele echipe ae judeţului. O altă partidă interesantă este şi cea dintre vececampioana Hercules Lupeni şi CSA Aurul Brad, lupenarii dorind să-şi menţină poziţia pe care au tot câştigat-o în ultimii doi ani.

La Petrila, pe terenul Interului, o altă pretendentă la titlu, se va disputa primul derby de Valea Jiului. Inter Petrila – Minerul Uricani, va fi primul test pentru elevii lui Aurel Moldovan.

Universitarii din Petroşani primesc vizita celor de la Victoria Călan, în timp ce Jiul va juca pe teren propriu în compania Aurului Certej.

O altă partidă spectaculoasă va fi între Şoimul Băiţa şi CNS Cetate II Deva. Şoimii având cele mai mari şanse la tiltlu şi un parcurs foarte bun în Cupa României de anul acesta.

Nici, Gloria Geoagiu nu este mai prejos din punct de vedere al pretenţiilor, aceştia disptând primul meci la Brad în compania Metalului Criscior.

[slideshow_deploy id=’17636′]