Trei zile de sărbătoare la Hațeg

primaria-hateg1Locuitorii Haţegului sunt invitaţi, în acest sfârşit de săptămână, să participe la manifestările organizate cu prilejul zilelor orașului.

Programul evenimentelor ce vor avea loc în cadrul Zilelor orașului Hațeg încep vineri, 28 august, de la ora 18:00, în centrul oraşului, cu cuvântul de deschidere al primarului Marcel Goia şi al oficialităţilor invitate. Fesivitatea va fi urmată de un spectacol folcloric susţinut de mai multe formaţii şi interpreţi, între care şi Alex de la Orăştie. Mai târziu, de la 22:00, pe scenă va urca trupa „Flash Back” şi cunoscuta cântăreaţă, originară din judeţ, Celia.

Sâmbătă, 29 august, începând cu ora 11:00, în Sala „Transilvaniei” din incinta Primăriei orașului Hațeg va avea loc un simpozion cu tema „20 de ani de colaborare cu Crucea Roşie germană”, susţinut de Steluţa Rădoni. De la aceeaşi oră, va putea fi vizitat muzeul „Ţării Haţegului” şi o expoziţie a meşterilor populari. Spectacolele vor continua de la ora 17:00, când tinerele talente haţegane vor urca pe scenă, momentul fiind organizat de instituţiile de învăţământ şi clubul copiilor din oraş, în cadrul celei de-a XIV-a ediții a Festivalului cultural -artistic „Haţegana”. Tot sâmbătă, trupa de dans „La Fiesta” din Hunedoara va susţine un program artistic, după care, de la ora 18:00, pe aceeaşi scenă vor urca mai mulţi cântăreţi de muzică populară, între care trupa „Haiducii” şi Mirela Petrean. De la ora 22:00, vor susţine concerte în faţa publicului Sylvie, DJ Sava lu Raluka.

Duminică,30 august, în a treia zi a evenimentului , manifestările vor debuta la ora 17:00, în centrul oraşului cu o demonstraţie de taekwon-do, susţinută de membrii clubului din oraş. Spectacolul va începe de la 18:00 şi va fi dedicat în special iubitorilor de folclor, Mihaela Belciu, Lele Crăciunescu şi Nicoleta Voica fiind invitaţii speciali ai serii.

„Zilele oraşului Haţeg” se vor încheia duminică noaptea, la ora 23:00, cu un spectaculos foc de artificii.

Pe perioada desfășurării Zilelor orașului Hațeg, circulația rutieră prin zona centrală a localității va fi restricționată.

 

[slideshow_deploy id=’13837′]



« (Știre anterioară)