UPS! Ce poţi păţi dacă foloseşti zilnic hârtie igienică parfumată şi colorată

    Puţini sunt cei care ştiu că hârtia colorată sau parfumată le poate provoca adevărate probleme de sănătate. Utilizarea coloranţilor şi parfumurilor din industria farmaceutică a fost interzisă încă din 1987 după mai multe teste efectuate de Agenţia pentru Siguranţa Alimentară şi Controlul Medicamentelor.
iata_ce_se_poate_intampla_daca_folosesti_zilnic_hartie_igienica_parfumata_si_colorata_90307800

Iată ce poţi păţi dacă foloseşti hârtia igienică parfumată sau colorată, potrivit site-ului secrete.com:

Infectii ale uretrei
Hartia de toaleta colorata poate fi foarte iritantă pentru zona vaginala.

Cancer de col uterin
Conform opiniei cercetatorilor, culoarea hartiei igienice are un impact direct asupra aparatului reproducator feminin si poate creste riscul de cancer de col uterin.

Probleme rectale
Folosirea hartiei igienice colorate si parfumate poate provoca inflamatii si urticarie in zona rectala. Verificarea ocazionala a aspectului scaunelor iti poate furniza indicii asupra unor probleme. Scaunele cu sange, de exemplu, sunt un semnal de alarma. Cand folosesti hartie de toaleta colorata, este foarte greu sa remarci modificarile de aspect ale scaunelor.

Hartia umeda si de culoare roz ingreuneaza foarte mult depistarea acestor hemoragii. Aceste urme sunt cele mai concludente si mai frecvente semne de cancer la colon.

Micoze Una dintre cele mai frecvente intrebari adresate de ginecologi pacientelor cu micoze este daca folosesc hartie de toaleta colorata sau parfumata. De fapt, expertii au stabilit o legatura directa intre aceste tipuri de infectii si hartia de toaleta colorata.

Chiar şi hârtia albă poate reprezenta un pericol pentru că unii producători folosesc clorul pentru a o albi.

[slideshow_deploy id=’19658′]

Sursa:https://www.romaniatv.net/



« (Știre anterioară)