Doctorul Raed Arafat, în vizită la Deva!

     Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat a fost prezent sâmbătă, 29 august, într-o scurtă vizită la Deva.

DSC_0076

După ce a fost premiat de către comunitate pentru contribuţia sa la dezvoltarea serviciului de medicină de primă-urgenţă din România, dr. Raed Arafat s-a întâlnit cu primarul Devei, Petru Mărginean, şi cu reprezentanţii Asociaţiei Salvital-SMURD Hunedoara, precum şi cu paramedicii angajaţi ai Asociaţiei.

DSC_0082

La Sediul Salvital-SMURD, Raed Arafat a primit o plachetă pentru contribuţia adusă la dezvoltarea SMURD Hunedoara. Următoarea oprire a fost sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. Aici, Raed Arafat a participat la ceremonia de predare a 31 de autospeciale destinate structurilor operative din cadrul IJP Hunedoara.

DSC_0094

Şederea lui Raed Arafat la Deva s-a încheiat la sediul Centrului Integrat pentru Situaţii de Urgenţă, situat în Piaţa Unirii. Prezent pentru prima data în centrul 112 de la Deva, doctorul Arafat a apreciat dotările şi modul în care îşi desfăşoară activitatea personalul care deserveşte această structură.

DSC_0087

[slideshow_deploy id=’20328′]