Interimar la interimar/ Constantin Jujan conduce din nou Complexul Energetic Hunedoara

Constantin Jujan s-a întors în fruntea companiei energetice, asta după ce în luna iulie şi-a dat demisia din funcţia de director general al Complexului Energetic Hunedoara, după şase luni de mandat.

jujan-660x330

După demisia lui Constantin Jujan, Viorel Stancu, fostul director al Direcţiei Miniere din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, a fost mandatat să preia conducerea interimară a structurii energetice. Jujan nu a plecat din schemă, ci a fost numit consilier în aparatul directorului interimar, iar acum se întoarce în fruntea companiei. Potrivit unor surse, Viorel Stancu este în concediu de boală și, deși schema CEH cuprinde un director general adjunct şi mai mulţi directori de divizie, chiar Constantin Jujan este cel delegat să conducă societatea până când “generalul” interimar se va însănătoşi.

Reamintim că, în luna iulie, Constantin Jujan şi-a înaintat demisia din funcţie din cauză că Ministerul Finanţelor a blocat acordarea ajutorului de stat.Surse oficiale din cadrul CEH au confirmat faptul că ex-directorul general, Constantin Jujan s-a întors, temporar, la conducere şi au explicat cum s-a ajuns la această situaţie.Astfel, directorul general interimar, Viorel Stancu, se află al Timişoara pentru unele investigaţii. Şeful Diviziei Miniere, Sandu Sorin, care ar fi trebuit să-l înlocuiască, este în concediu de odihnă, aşa că s-a ajuns la soluţia Constantin Jujan.

 

[slideshow_deploy id=’13836′]