PNL Hunedoara merge pe mâna primarilor săi și la alegerile din 2016

conferinta PNL 2Liderii PNL Hunedoara,  Bogdan Țâmpău și Dorin Gligor au declarat, în prima conferință de presă pe tema alegerilor locale din anul 2016, că în urma analizelor efectuate în localitățile în care PNL deține postul de primar, liberalii vor merge și la următoarele alegeri pe mâna acestora.

„Toţi cei 41 de primari în funcţie ai PNL, din judeţul nostru, şi-au exprimat, în scris, intenţia de a candida la alegerile locale din 2016. Suntem cea mai tare organizaţie de partid din judeţ. Avem 41 de primari, preşedintele şi vicepreşedinţii CJ”, a declarat deputatul Bogdan Ţîmpău, copreşedintele PNL Hunedoara.

La rândul său, copreședintele PNL Huneodara, Dorin Gligor apreciază că ”miza PNL este câştigarea alegerilor locale din 2016. Trebuie ca hunedorenii să fie cei care vor fi câştigătorii alegerilor, prin intermediul candidaţilor liberali”.

O decizie extrem de importantă anunțată de liderii PNL Hunedoara este susținerea pentru un nou mandat și în cazul primarului municipiului Deva, Petru Mărginean. Acesta a câștigat astfel ”bătălia internă” din PNL, obținând un scor de 46% în sondajul comandat de PNL, contracandidatul acestuia, Marian Munteanu situându-se unde sub marja de eroare a sondajului.

Liderii PNL Hunedoara au făcut cunoscută și echipa de campanie a liberalilor hunedoreni. Aceasta va fi condusă, evident, de cei doi lideri de partid, respctiv Bogdan Țâmpău și Dorin Gligor. Din echipă mai fac parte secretarul general al organizaţiei, Liviu Antal, secretarul general adjunct, Cătălin Strinu, deputatul Carmen Hărău, responsabil cu comunicarea, preşedintele CJ, Adrian David, responsabil cu organizarea evenimentelor, şi Dorel Bretean, trezorier.

Copreşedintele PNL Hunedoara Bodgdan Țâmpău a mai făcut cunoscut și faptul că  lista din care vor fi selectacți candidații PNL pentru Consiliul județean are 48 de nume. „Sunt 48 de cereri pentru Consiliul Judeţean. Vor fi criterii, pentru a-i selecta pe primii dintre candidaţi. Prioritate au cei care sunt în prezent pe funcţii. Contează evident şi modul în care şi-au făcut treaba ca aleşi judeţeni”, a spus Bogdan Ţîmpău.

În perioada următoare, PNL va începe și sondarea candidaților din interiorul PNL care și-au exprimatintenția de a candida la funcțiile de primari și consileri locali în localitățile în care PNL se află în Opoziție.

 

[slideshow_deploy id=’13835′]