Poliţistul implicat într-un accident în Pasul Vâlcan a murit

   La numai 26 de ani, poliţistul din comuna Sarmizegetusa care a suferit un accident pe drumul ce duce în staţiunea Pasul Vâlcan a murit pe un pat de spital.

politist

Remi Macarie a fost implicat într-un accident grav, după ce maşina pe care o conducea a rămas fără frâne şi, în încercarea de a se salva a sărit din autoturism. După trei zile de la producerea accidentului, tânărul poliţist a pierdut lupta cu viaţa şi, în ciuda eforturilor medicilor, s-a stins. „Am fost înştiinţaţi că victima accidentului rutier a decedat”, a informat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Sâmbătă, în timp ce cobora de la munte la volanul unui microbuz, poliţistul a observat că nu mai poate frâna şi, de teamă că va ajunge într-o râpă de pe marginea drumului, a sărit din maşină. Din păcate, însă, microbuzul a trecut cu roțile din spate peste trupul tânărului şi l-a accidentat grav, oprindu-se apoi într-un parapet. Bărbatul a ajuns în stare de inconştienţă la Spitalul Municipal Vulcan, unde a fost diagnosticat cu fracturi ale membrelor superioare, multiple contuzii, dar şi otoragie, fiind internat ulterior pe secţia ATI a Spitalului de Urgenţă Petroşani.

[slideshow_deploy id=’20328′]