O nouă victorie pentru Ştiinţa Petroşani

 

Studenţii din dealul Institutului au trecut, scor 23-19, de ocupanta locului 2, CS Năvodari.

StiintaDin nou un meci care, teoretic, părea imposibil pentru echipa din Petroşani, a demonstrat faptul că socoteala de acasă nu se împacă cu cea din târg.

Elevii lui Daniel Ivan, au preluat frâiele partidei încă din debutul acesteia, scorul fiind la un moment dat 17-0, iar Năvodariul nu părea nici pe departe o echipă greu de bătut.

Deşi au revenit în joc, pauza aducea un uşor avantaj tot petroşenenilor, 17-12, iar repriza secundă se anunţa una cu bătaie lungă.

Reveniţi de la vestiare, rugbiştii celor două formaţii, au dus o luptă grea undeva la mijlocul terenului, buturile fiind o ţintă dificilă pentru ambele echipe.

Deşi meciul a fost unul greu, sportivitatea a fost cuvântul de ordine pe terenul Ştiinţei.

Fără bătăi sau vreun alt fel de conflicte, Ştiinţa s-a distanţat la 23-12, la capătul a două transformări reuşite.

Finalul a aparţinut oaspeţilor care, au simţit căderea fizică a petroşenenilor şi au atacat ceva mai hotărâţi reuşind un eseu şi o transformare, apropiindu-se la un ameninţător 23-19.

Acesta a fost dealtfel şi rezultatul final al partidei, iar  Ştiinţa Petroşani reuşeşete o nouă victorie în faţa unei echipe puternice demonstrând din nou că minunile le fac sportivii pe terenul de joc.

 

[slideshow_deploy id=’17454′]