Criminalii minori rămân în arest. Vezi povestea cutremurătoare a doi dintre ei!

      Cei trei minori din Deva care au bătut cu sălbăticie, apoi au tâlhărit şi violat o femeie a străzii rămân în arest. Doi dintre cei trei au însă o poveste cutremurătoare: la rândul lor au fost abuzaţi!

hoti-minoriTribunalul Hunedoara a admis propunerea formulată de către Parchetul Judeţean privind prelungirea arestării preventive a celor trei minori care au agresat fizic şi sexual o femeie a străzii, care ulterior a murit. “In baza prevederilor art.234 şi art.236 Cod procedură penală, dispune prelungirea arestării preventive a inculpaţilor :1.SÎNGURELU VASILE, reţinut in CRAP din cadrul Poliţiei Mun.Deva; 2.SÎNGURELU DANIEL, reţinut in CRAP din cadrul Poliţiei Mun.Deva; 3. ADAFINEI RAUL-CRISTIAN, reţinut in CRAP din cadrul Poliţiei Mun.Deva, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.09.2015 şi până la data de 10.10. 2015. Respinge cererile formulat de inculpaţi, prin apărători, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu una din măsurile preventive a arestului la domiciliu sau controlului judiciar”, este soluţia pronunţată azi de magistraţi. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Doi dintre inculpaţi au facut practic  ce au fost învăţaţi. Cutremurător este faptul că la rândul lor au fost agresaţi sexual. Sîngurelu Vasile şi Sîngurelu Daniel sunt şi părţi civile în dosarul penal al lui Florin Ciobanu, pedofilul care îşi înregistra partidele de amor pentru a le vinde pe Internet. Au fost abuzaţi şi, la rândul lor au abuzat o persoană fără apărare, faptă care a îngrozit municipiul Deva şi nu numai.

[slideshow_deploy id=’17636′]