Îşi filma ororile/ Pedofilul din Deva care a abuzat mai mulţi copii rămâne în arest

    Procesul pedofilului din Deva care îşi filma ororile a ajuns pe rolul Tribunalului Hunedoara, unde luni s-a consumat primul termen de judecată.

5d648dc06cdd7e9e4b5f2ea75af79827

Florin Cristian Ciobanu rămâne în arest preventiv, acesta fiind judecat pentru pornografie infantilă şi act sexual cu un minor. Magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis menţinerea arestului preventiv, măsură considerată legală şi temeinică. “Respinge cererile formulate de inculpat, de revocare a măsurii arestării preventive, respectiv de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”, se arată în soluţia instanţei de judecată.

Florin Ciobanu a fost reţinut la jumătatea lunii august în urma unei acţiuni a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Potrivit reprezentanţilor DIICOT, a fost acuzat că a racolat cel puţin mai mulţi minori de pe raza municipiului Deva, cu care a întreţinut relaţii sexuale. Abuzurile, petrecute într-un apartament din municipiu, erau înregistrate video, iar bărbatul a publicat imaginile apoi pe Internet, pentru a obţine bani de pe urma vânzării lor. Florin Cristian Ciobanu este recidivist şi a petrecut mai mulţi ani în închisoare pentru tâlhărie. În acest dosar sunt nu mai puţin de 7 părţi civile, victime ale bărbatului.

[slideshow_deploy id=’19659′]



(Următoarea știre) »