Admitere la şcolile de poliţie

   În această perioadă, se desfășoară concursurile de admitere la școlile de agenți de poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și ,,Septimiu Mureșan” Cluj.

foto

Anul acesta, Poliția Română a demarat campania ,,Și Tu Poți Deveni Polițist”, fapt ce a determinat un aflux mai mare de candidați la ambele școli față de anul trecut, respectiv o creștere cu aproape 600 la Școala Câmpina și aproape 100 la Școala Cluj.

Începând cu data de 7 septembrie a.c., cei aproape 4.000 de candidați care s-au înscris la concursul de admitere la școlile de poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și ,,Septimiu Mureșan” Cluj susțin examenele la probele eliminatorii, respectiv contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice.

Anul acesta, pentru cele 505 locuri de la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris 3.201 candidați, iar pentru cele 125 de la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj s-au înscris 780 de candidați. Sunt locuri speciale şi pentru rromi sau cei de alte naţionalităţi. AStfel, 24 de locuri sunt pentru candidații de etnie romă (21 la Câmpina și 3 la Cluj) și 18 locuri pentru alte minorități naționale (16 la Câmpina și 2 la Cluj). Candidații declarați admiși la probele eliminatorii urmează să susțină examenul scris la limba română și limba străină.

[slideshow_deploy id=’20328′]